Bijna een jaar geleden was ik erover uit. Mijn boek ‘Gevangen in Gevoel’ zou er hoe dan ook gaan komen. Het zat in mijn hoofd. Een boek die ik wilde uitbrengen.

Ik zocht steun bij een voormalig politieman. Hij was met pensioen en deed werk als vrijwilliger bij bij het WEP (Waardering en Erkenning Politie). Een prima initiatief. Hij was niet echt enthousiast en vroeg zich af of ik al mijn ‘hebben en houwen’ zomaar aan ‘Jan en alleman’ bekend moest maken. Teleurgesteld reed ik weg uit Doorn.

Toch besloot ik mijn plan toch door te zetten om mijn boek uit te laten brengen. Ik zocht intern binnen de politie de communicatie op. Ze plaatsten een stuk over mij. Vele mooie en schrijnende reacties waren het resultaat. Van student tot leidinggevende. Dit was voor mij een bevestiging dat ik mijn missie moest doorzetten.